Helena Olsson

Energihealing, Samtalsterapi

Jag är Helena, en passionerad individ med ett djupt intresse för att guida andra på deras andliga resa. Utöver det är jag en älskare av utmaningar och en kreativ själ med över 30 års erfarenhet som frisör, stylist, make-up artist och entreprenör inom dessa områden.

Min uppväxt präglades av en andlig miljö, och jag föddes in i en familj där andlighet och personlig utveckling var en naturlig del av vardagen. Andevärlden har alltid haft en naturlig plats hos mig, och redan från tidig ålder har jag upplevt dess närvaro och vägledning. Min inre och spirituella läkning började vid 25 års ålder, och sedan dess har jag funnit min egen väg och fokuserat på min personliga och andliga utveckling.

Ett speciellt kapitel i min andliga resa började hos Anders, där jag själv har varit klient i flera år. Det var där tanken föddes att själv arbeta med energihealing. Jag har gått igenom alla fyra stegen i Lifeforums utbildning i ABRT, en Transcendental energi healing som har förstärkt min förmåga att guida andra på deras inre resa. Utbildad och praktiserar healing för din Yoni, vilket har bidragit till en djupare förbindelse med den feminina energin.

Jag har äran att vara frisör för en trogen kundkrets och har under mina 30 år inom branschen haft möjligheten att guida kunderna genom livets upp och ner gångar. Förstår nu att jag omedvetet har integrerat energihealing i mitt arbete under alla dessa år.

Min passion för att guida andra integreras i allt jag gör. Utöver det älskar jag utmaningar och finner inspiration i att övervinna hinder. Min kreativitet flödar genom olika uttrycksformer, och jag älskar att utforska nya idéer. För energier och att guida andra integreras i mitt arbete och mitt liv, och jag finner grundning, läkning och inspiration i naturen. Det är där jag söker en stunds lugn och får energi från dess skönhet.

En annan passion som jag omfamnar är dans. Jag finner läkning och glädje i 5 Rhythms, en form av läkning i rörelse som har berikat mitt liv på många sätt.

Mitt motto är att "varje utmaning är en möjlighet till personlig och andlig tillväxt." Det präglar min inställning till livet och hur jag närmar mig varje dag med öppet sinne och hjärta.