Elisabeth Andersson

Energihealer, hypnosterapeut, undersköterska

Jag är Elisabeth, en erfaren och duktig healer på Lifeforum. Som utbildad undersköterska har jag kombinerat mina färdigheter med min mediala förmåga för att erbjuda en unik helande upplevelse. Med kärlek och insikt skapar jag en trygg och fridfull miljö där klienter kan hitta inre lugn och balans. Utforska andlighetens värld med mig och låt mig vägleda dig på din helande resa.

Mår bäst i naturen

Djur och natur i hjärtat

Jag förstår att livet kan vara en resa fylld av många prövningar och utmaningar. Därför fokuserar jag särskilt på att hjälpa vuxna och barn att navigera genom dessa utmaningar och äntligen möta sig själva. Genom mina metoder och healing kunskap så kan du få den nödvändiga vägledningen och stödet för att hitta dig själv och uppnå inre frid. Jag är här för att hjälpa dig på din resa mot personlig utveckling och självläkning.

Jag var en liten solstråle redan som liten. Har haft en god inkänningsförmåga och healingkraft som jag inte varit medveten om men delat med mig av i närvaro med andra. Jag talar gärna ur min sanning och mitt hjärta. Jag har alltid velat hjälpa och vara ett stöd för människor. Jag har lätt till skratt och glädje som jag ser som en gåva. Människor har alltid tyckt om mig och min närvaro.  Jag har som vuxen älskat att se människor växa och utvecklas.  Jag har en mjuk och kärleksfull energi som jag sprider omkring mig med en stor portion äkthet. De känner tillit till mig och har lätt för att öppna sig och berätta sina innersta känslor och tankar. 

 

Jag träffade Anders Knutas på en mässa och började efter det gå i meditationsgrupp 2014 där jag fått lära mig mycket om mig själv och öppna upp mitt energisystem för att läka på olika nivåer, både i det här livet och tidigare liv genom hypnos och energihealing. Har fått hjälp att frigöra olika energier som stört mitt energisystem.  Har också gått olika utbildningar hos Anders Knutas som utvecklat mig till den jag är idag. Det har hjälpt mig att höja min egen frekvens så att jag kan jobba med andra klienter i Lifeforum.

 

Jag brinner för att hjälpa andra människor att hitta hem till sig själva och sin egen kraft.Så här kan en healingsession gå till:


När klienten kommer ber jag först att personen berättar om varför den söker min hjälp.

Sedan samtalar vi kring var personen befinner sig i livet, det aktuella problemet eller de steg som behöver tas för att komma vidare i livet. Jag öppnar då upp mig och läser intuitivt av klientens system för att ta emot det som kommer till mig, information, bilder, tidigare liv, känslor eller energier som behöver frigöras.

Ibland sitter en energi som döljer och skyddar de känslor som behöver lyftas upp till ytan för att det ska synliggöras för klienten. Då upplevs ofta en befriande känsla då personen får mer tillgång till sin egen energi och kraft. Det är också den kraften som behövs för att göra en förändring i sitt liv. Som energihealer verkar jag som ett redskap som med hjälp av min egen energi går in och frigör blockeringar och låsningar och på så sätt hjälper klienten att medvetandegöra och frigöra för sin egen läkning.


 


Du är mera än du anar


Du är så fantastisk vacker skapelse


Det finns inga hinder för dig, allt ligger framför dina fötter och väntar på att tas emot.


Du speglar bara dina sorger i andra, och när du mött mörkret inom dig så kommer ljuset med lätthet hitta in i dig igen och din väg framåt kommer gå med stormsteg. Du behöver inte göra något, inte forcera fram din framgång. Den kommer när tiden är mogen för det. Grips inte av panik min vän, var bara i stillheten för där hittar du kraften, krafter som du inte anar att du besitter. Min gåva till dig är att låta tacksamheten växa i ditt liv, så att mera att vara tacksam kan få manifestera sig i ditt liv. Människor kommer att vallfärda för att få din energi. Du behöver öva på att sätta gränser så du inte tar slut på dig själv. Var nu bara lugn och trygg i dig själv så sköter vi resten. Vi är din fader och din moder, vi är alltet och inget. Vi är solen och månen, vattnet, skogen, ängarna, fåglarna och vinden. Frukta inte din framtid kära vän. Var här och nu.


Uppskatta det fina omkring dig och du kommer att få mera utav det.


Tack för att du tog dig tid att lyssna på ditt inre, käre vän.


 


Följande sms kom nyligen från en klient som fick en kort session med rubriken ”pröva på”:


”Hej! Jag vet inte om du kommer ihåg, men du healade mig förra lördagen i Västerås. Du tog bort en hel del som jag mådde dåligt av och jag var helt slut efteråt, såpass att jag fick ännu mer hjälp för att jag skulle kunna resa mig från stolen. Vad jag vill säga är att det var en helt fantastisk upplevelse. De efterföljande dagarna kändes rätt märkliga, jag mådde sådär. Men nu har jag börjat hitta mig själv men ändå inte, nu känns det bättre än innan . Mycket av det du sade till mig under vår session har etsats sig fast och jag har redan haft stor hjälp av det både privat och på mitt jobb. Vad jag ville med detta jättelånga sms är egentligen att säga TACK! Det var verkligen en upplevelse och jag är jätteglad att ni stoppade mig och att du tog dig tid till att hjälpa mig. Inte helt omöjligt att jag söker upp dig/er igen ☺️. Tack igen och ha det så bra! Hälsningar …”