Alex Jansson Buskas


Lärling inom Energihealing, andlig utveckling och liknande metoder.


Jag utför energihealing och andlig vägledning på distans eller på plats med klient.

Så här skulle jag beskriva min andliga utveckling: ever evolving.


Jag började som en liten pojke som bevittnade vilsna själar från andra sidan vid min säng om natten till att chocka medlemmar i både familj och släkt. När jag gick i skolan kunde jag imponera på både kamrater och vikarier på olika sätt, nu har jag börjat imponera på mig själv när jag går på min stig mot hälsosam förändring.
Jag har varit mycket av en sökare när det kommer till områden vad gäller det ¨övernaturliga¨ jag har gått utbildning bland annat för Reiki och Angelic Reiki healing (dock inget som jag utövar längre), Andlig kontakt, Tarot och pendel men jag har också varit i tidigare liv och hämtat kunskaper och insikter.

När jag besökte en mässa tillsammans med min mamma träffade jag på Anders och Lifeforum.
Det var helt klart en väldigt stark och livsförändrande upplevelse som skulle förändra mitt förhållande till allt jag utbildat mig inom tidigare.
Mötet fick mig att inse att jag själv har krafter och energier att arbeta med istället för att luta mig på olika traditionella metoder som substitut.
Efter vidare kontakt med Lifeforum har jag fått gå kurser som varit betydande och väldigt givande i min utveckling och för mitt utövande
Med hjälp av Lifeforum ser jag en möjlighet att kunna förverkliga min dröm och vision

Min vision som driver mig framåt är att kunna hjälpa vilsna människor hitta tillbaka till sig själva och se sina styrkor bortom eventuella vilseledande/destruktiva mönster.
Andlig utveckling ser jag på som Michelangelo såg på sina verk: När jag ser en ängel sitta fast i sten, då ristar jag tills den är fri.