Hypnos

Hypnos terapi

Hypnos

 

Hypnos är ett framkallat tillstånd av avslappning och koncentration som omfattar både kropp och själ. Det är en förhöjd medvetenhet åtföljd av en känsla av distans. Hypnos är ett fullständigt normalt, icke magiskt fenomen med förutsägbara verkningar. En person i hypnos sover inte utan väljer bara att temporärt vara mer inre upplevande än yttre, mer inre fokuserad än yttre


Ingen kan någonsin förmås att göra saker mot sin vilja, och alla med normal intelligens och koncentrationsförmåga kan erfara det hypnotiska tillståndet.


Hypnos, som är ett fullständigt naturligt fenomen, är en högst behaglig och skönt avslappnad upplevelse


Hypnos per se är ingen terapi utan används för att skapa ett sinnestillstånd i vilket klienten och terapeuten tillsammans arbetar för att nå önskat resultat. Vad gäller avslappning har hypnos ingen like.



Hypnoanalys 

är en relevant terapiform för alla åkommor som på något sätt kan associeras med emotionella eller psykiska krafter som t.ex. fobier, migrän, ångest, anorexi, onormal övervikt, sexuella störningar, alkoholism, depression mm. Hypnoanalys är också en strålande väg till självinsikt som gör det möjligt att våga vara den person man vill vara.


Det här är en helt privat och individuell terapi vilket gör att det inte med bestämdhet går att säga hur många besök som behövs men man bör nog räkna med 6-10 sessioner.


Varje konsultation tar c:a 90 minuter.


Quantum Hypnos Healing

Få tillgång till allvetandet för healing av dina egna problem/känslor. Dina mentala och emotionella samt fysiska problem kan du lösa med denna välbeprövade metod utformad av Dolores Cannon. Du försätts i ett trance tillstånd där du får möta allvetandet som ger / kommer ge dig information och möjlighet till healing för både kropp och själ. Ditt eget imunsystem gör jobbet tillsammans med dig och ditt undermedvetande.


 


I denna session så ingår regression till tidigare liv.


Varje konsultation tar ca 3 timmar.