Välkommen till oss på LifeForum Healing Center


Klienter upplever stora förändringar både inom sig, men även i sin tillvaro efter sessionerna.

Hur kan vi hjälpa dig?

Målet är att nå en djupare förståelse

ANDNINGSPRAKTIK

Det enklaste och mest effektiva verktyget till att skapa välmående, växa och hantera stress samt hitta ett lugn- ANDETAGET.


Det enklaste och mest effektiva verktyget till att skapa välmående, växa och hantera stress samt hitta ett lugn är ditt egna andetag. Hur kan andningsarbete hjälpa? Människor utför dem ofta för att förbättra mental, fysiskt och andligt välbefinnande. Vi kan se att det åstadkommer förbättringar i det känslomässiga tillståndet och minskar nivåerna av stress och ångest. Hjälper också till positiv utveckling, stärker immunförsvaret, minskar på smärta och spänningar i kroppen, ökar lyckan och frigör negativa tankar. Du skapar en djupare kontakt med dig själv. Då det är ett fantastisk sätt att frigöra på känsloblockeringar och gå djupare in i hjärtat. Andningsarbete används också för att hjälpa till att förbättra ett brett spektrum av problem, inklusive: ilska, depression, trauma, utbrändhet och stress. Alla kan delta eftersom det enda verktyget vi använder finns inom oss, andetaget. Breathwork & Healing workshopUnder breathwork och healing workshops guidar Sara er genom breathwork sessioner och hjälper till med energi healing. 

Workshopen inkluderar också information om andetagets effekter och verktyg du kan ta med dig hem. Du lär dig grunderna i hur du får ut det mesta av din andning, hur detta påverkar din kropp och hjälper dig att uppnå ett välmående genom praktik på andetaget. Vi fokuserar på olika andningstekniker och övar på djupandning. Genererar i avslappning, klarare i systemet och ny energi. Framförallt bidrar det med frigörande av blockeringar och skapar flöde i ditt energisystem. Även guidad meditation sker under workshopen. Önskar ni enskild coachning eller boka en privat grupp är ni välkomna att kontakta Sara: sara@lifeforum.se