2024-01-30 TV4 lyckades få Karin Jonsson att sluta jobba med klienter för Lifeforum. Karin fortsätter sin egen utveckling i sitt egna bolag, som tidigare. Vi önskar henne all lycka.

2024-01-11  TV4 Kalla fakta intervjuar, Anders om Lifeforum. Från de lite drygt 200 frågorna som ställdes under intervjun så valde man att gå på linjen att hänga ut Anders och Karin. Tyvärr så är deras tolkning ur ett perspektiv som inte är andligt grundad. Där man skickat ut reportrar som utgett sig för att vara klienter och spelat in med dold kamera, sen klippt till det för att få sensations tv. Om du har några funderingar kring detta så hör gärna av dig. Vi har inspelning från hela intervjun med tv4.

2024-01-10 Nytt podd avsnitt med Andliga klubben.

2024-01-01 Vi börjar det nya året med att lyfta fram nya medarbetare för Lifeforum. Markus som varit med oss i flera år men mest jobbat bakom kulisserna, tar nu klivet fram och börjar ta emot klienter. Sen kommer Angelica, Aldijana, Alex, Helena, Peter, Ulrika komma med i LifeForum. Anders kommer fokusera mer på utbildningar och större grupper.


2023-10-28 så finns vi på Harmoni Expo i Solna, Som vanligt är det många som besöker oss och vi är så tacksamma för det förtroendet vi får från alla besökare.


2023-09-30 så finns vi på Hälsomässan i Rättvik, Alltid lika trevligt att komma upp till Dalarna för att träffa alla trevliga kunder och utställare. Stort tack till Mustafa för den fina och välbesökta mässan.


2023-08-24 Vi blev intervjuade av TV4, kalla fakta. Vi valde att svara på de anklagelser och missförstånd som framlades från TV4. Vi förutsätter om det är någon klient som inte är nöjd eller har frågor hör av sig till oss direkt.


2023-07-15 Irsa har valt att kliva av vårt sammarbete och därmed släpper vi hennes lokal inne i stan. Hon kommer fortsätta sin verksamhet Evolve som tidigare. Vi tackar Irsa för detta år och ser fram emot hösten och framtiden.


2023-07-01  Semester, vi kommer ha lite bokningsbara tider under sommaren, så gå in under boka tid och se vilka

som jobbar och när det finns lediga tider. Vi önskar alla kunder en trevlig sommar.


2023-07-01    Tyvärr så har Sara bestämt sig för att flytta till Spaninen, så vi förlorar en bra medarbetare. Vi önskar henne allt gott och hoppas hon får det bra.


2023-04-02-03  utbildning hypnos grundkurs och fördjupning.


2023-03-30 Grupper på zoom för andlig utveckling.


2023-03-25-26 Harmoni Expo i Solna.


2023-02-05 så håller Sara Svelander en Workshop i Breathwork och healing inne i våra lokaler i stockholm-


2023 den 14-15/januari har vi öppethus i våra nya lokaler, Stockholm och Norrtälje. Se mer under öppethus flicken.


2023 januari så står nya lokalen i Norrtälje färdig för kurser och 2 mottagningsrum är redo för nya och gamla klienter.


2020-21 blev ju en tid vi kommer komma ihåg på många olika sätt.


Vi upplever att det blev ett stort genombrott på många plan både för oss och våra klienter, vi ser fram emot en höst/vinter.


Vi vill verkligen tacka Holy Crap poden och för att vi fått följa med på deras stora träff i Stockholm och för det fantastiska resultat vi fått från uppföljningen efter avsnittet med Anders Knutas.


Ang Kurs 2021 så har vi valt att ta det lugnt med detta, vi kan nu komma igång med kurser under Vinter/våren 22.


Vi kommer självklart finnas på Harmoni Expo i Oktober som vanligt. Vi jobbade med grupphealing på mässan och nådde verkligen goda resultat.

Under höstmässan så fick Hannu, Lisa, Markus möjligheten att vara med och testa sina fantastiska healing krafter.


2022 Vi började med vårens Harmoni Expo med lika fantastiska resultat och fantastiska medarbetare, Hannu, Lisa, Markus samt Sara kom med och hjälpte till

med grupphealingen. Anders och Malin höll som vanligt välbesökta föreläsningar både på lördagen och söndagen.


Vi har kunnat återgå till att hålla kurser igen, steg 1-3 genomfördes på våren med många engagerade och duktiga elever i Healing.


Malin N och Elisabeth har lagt ut flera behandlingstider för bokning, medans Malin K och Anders K är mer eller mindre fullbokade. Så för att lätta på trycket så kan man även boka Malin och Elisabeth, som varit med oss länge nu.


Vi ser fram emot att få in Sara Svelander med all sin kunskap och posivita energi för Andningslära, meditationer, yoga samt healing.


Vi förstärker bokningarna med en duktig healer under året också, Hannu Keski kommer kliva in och ta tider, vi tittar även på att utöka med flera platser för bokningsbara sessioner med våra healers.

Från den första november så kommer Irsa Rahmati in i Lifeforum med oss, hon har många års erfarenhet från healande arbeten med klienter. Vi tar även över lokalen i Stockholm för att hålla mottagning där också.


Vi kommer även under hösten hålla fler föreläsningar och kurser för att hjälpa fler.


Vi har flera poddar under hösten i mitten av september släpper Agneta Sjödin sitt avsnitt med Anders Knutas och flera andra ligger i pipeline för hösten också.


Vi kommer självklart till HarmoniExpo i oktober, kom förbi och hälsa på oss.


Hoppas på en intensiv höst/vinter.

Helgen 28-29/10-2023 så finns vi på HarmoniExpo i Solna.

Helgen 30/9-1/10-2023 kan ni möta oss på Hälsomässan Rättvik