Karin Jonsson

Healer

Medium

Mental tränare/coach

Personlig Tränare


Jag har alltid jobbat med människor och alltid älskat att se människor växa och bli den bästa versionen av sig själv varje dag.


Jag har en förmåga att spegla människor och det kan många gånger vara en stor tacksamhet hos klienten men ibland också vara utmanade då de alltid ser och möter sig själva på djupet.


Karin talar Svenska, Engelska.


Många av mina klienter brukar skämta om att det känns som man är fågel Phoenix när man kommer och jobbar med mig men det är också det jag älskar, jag brinner för transformation.


Att vilja göra jobbet är otroligt viktigt då jag gärna visar vad som finns där inne men det är klientens ansvar vad den vill göra med det och tillsammans hittar vi tillbaka in i hjärtat i hur klienten vill gå vidare.


Mitt mål med alla klienter är att de ska nå djupet och sanningen inom sig själva och ställer gärna alla dem frågorna som man många gånger vet att man behöver ställa och vill ställa men ibland inte vill eller vågar.


Jag ifrågasätter mycket sanningar man lärt sig för att klienten ska nå det som är sant på djupet och hitta sin kraft inom sig själv, det är något jag själv hade önskat många gjorde hos mig i min andliga resa för det finns ingen så kraftfullt som du. 


Min andliga resa började som barn då jag alltid varit i kontakt med andevärlden och väldigt ofta pratade med dem anhöriga på andra sidan och väldigt ofta farmor.

Farmor var många gånger min bästa vän och den jag pratade med då jag ofta genom barndomen kunde känna mig ensam som växte upp i en religon där andlighet inte var accepterat och ofta kände mig utanför och som jag inte passade in. 


Senare år i min andliga resa började jag gå utbildningar till medium på Arthur Findlay College där jag reste till England för att lära mig hantera allt jag var med om,

Allt från andebesök på nätterna, till inlåst i min lägenhet, röster som konstant sa vad jag skulle göra och inte fick göra…jag trodde jag höll på att bli galen.


Medium åren var enormt utvecklande för mig då jag fick se en hel del olika energier och andar. Jag fick också se en viktig sida av den andliga världen där de endast pratades om ”ljus och kärlek” och att demoner eller mörka energier inte existerade alls, någonting som jag blev skarpt övertalad till att tro på. 


En stor vändning för mig blev när jag för första gången började få väldigt mörka tankar om att ta mitt liv och som verkligen inte kändes som mig alls! 

Jag fick hjälp av Anders och fick se att mörker visst fanns precis som jag alltid hade haft känslan till sedan jag var barn men kommit ifrån då mycket andra sanningar kom emellan. 

Anders hjälpte mig frigöra enormt tunga mörka energier och jag kunde nu verkligen se sanningen och möta min kraft men också hur viktigt det är att ifrågasätta energier och vad dem gör med oss. När jag kom i kontakt med Anders för första gången förändrades hela mitt liv totalt efter att ha gått med en stor ”dolk” i ryggen som jag förklarade så fint för alla läkare i hela mitt liv och hade otroligt ont dagligen på den nivån att jag knappt kunde andas och sova. 


Jag fick för första gången förståelse till vem jag är på djupet och fick hitta svaren inom mig själv och inte bara hamna i ett fack av 

”rätt och fel” i det andliga. 

Jag fick hjälp att bli smärtfri och det var första gången någonsin under hela mitt liv.

Jag kände att jag äntligen hittade hem. 


Under denna tiden jobbade jag som PT och gjorde under många år där jag alltid haft en enorm passion av att transformera och hjälpa människor men nu ville nå ännu djupare inom varje klient och gick då även medium utbildning vid sidan av. 


Innan jag träffade Anders och lärde mig allt om energier så kunde jag sitta och söka svar, googla, utbildningar, läkare, naprapater specialister och kunde aldrig förstå hur jag kunde ha så ont i kroppen? varför vissa klienter aldrig läkte fullt ut trots att alla muskler, leder, ligament och allt fungerade och såg perfekt ut? 


När Anders lärde mig om energier, entiteter och demoner så trillade pusslet på plats och allt bara landade.

För första gången i hela mitt liv gick jag smärtfri i min kropp och som PT kände jag varje klients smärta som om den vore min egen. Vilken ögonöppnare!


Vilken transformation att integrera andlighet och träning en helt ny passion och värld öppnades för mig.


Min vision har alltid varit helhet och harmoni. Jag visar gärna vägen att nå djupet inom kroppen, knoppen och själen för att bli den bästa versionen av sig själv.


Utvecklingen har gått enormt snabbt och ibland undrar jag om jag redan levt 10 liv i 1 liv för det gått så otroligt fort.

Jag har gått många utbildningar hos Anders och Lifeforum för att fortsätta min utveckling inom healing, förstå min kraft men också jobba med min personliga utveckling.


Idag jobbar jag med energi healing men använder också alla mina verktyg under varje session med klienter för att vägleda och stötta i de delarna som klienten önskar hjälp med allt för att nå djupet inom varje klient. 


Jag ser fram emot att se varje unik själ växa och möta deras egna sanning på djupet och vägleda och visa vägen i hur de kan stå i sin egna kraft, sanning och kärlek. 

Jag har gått en lång väg av att vara rädd för att känna kärlek, jag trodde hela tiden att det var det jag sökte men jag många gånger sökte trygghet i att hålla kvar min egna rädsla som jag på djupet egentligen visste höll mig tillbaka.

Om vi inte vet hur kärlek ska kännas eller hur den känns är det många gånger lättare att hålla i det vi tror är tryggt innan vi tränger igenom det vi visste vi var på djupet. 


Jag vet hur det känns att ständigt leta utanför sig själv, att nästa utbildning, person eller grej ska vara räddningen eller få dig att hitta hem.

Vi alla har det inom oss det ända vi ibland behöver är att be om hjälp och våga, för när vi vågar så kan vi släppa taget och äntligen hitta hem. 


Karin jobbar från Gustavsberg/Värmdö och på distans mestadels från USA.