Aldijana Majdanac


Energihealer

Själslig Vägledning


Jag tar emot på

Svenska, Engelska, Bosniska

Jag arbetar med energy healing och själslig vägledning, hos mig kan du få stöttning i din personliga och andliga resa. Ibland behöver man en extra knuff och andra gånger behöver man bara att bli hållen i sin känsla eller upplevelse. Oavsett vad det är för utmaning du står inför så stöttar jag dig på vägen. Tack vare min erfarenhet från livet såväl som arbetet så kan jag möta dig i det mesta och tillsammans hittar vi en väg framåt. Kraften och läkningen finns inom dig, tillsammans ska vi bara möta det som blockerar dig och få dig att blomma. 

 

Min andliga resa:

Andligheten har alltid funnits med mig fastän jag inte medvetet har anammat det i min vardag. Under tonåren stängde jag ner totalt men det dröjde inte allt för länge, några år senare närmare bestämt 2012 så började mitt andliga uppvaknande. Jag minns hur majoriteten av känslorna i mig exploderade och jag ville bara skrika ut på världen och all dess orättvisor som sker vart man än vänder blicken. Det tog mig ett tag att landa i acceptans, en acceptans i att jag inte kan hjälpa eller förändra hela världen på egen hand. Det jag dock kan börja förändra är mig själv, samt  hur jag möter den yttre världen och min omgivning.

 

I takt med det startades även en personlig transformation där jag började gå allt längre ifrån en people-pleaser som ständigt hamnade i diverse situationer som endast ledde till att jag var den som led. Jag led av inre och yttre smärtor. ‘Är det verkligen allt det här livet har att erbjuda mig, helt ärligt?’ minns jag att jag tänkte vid flera tillfällen, och kände mig helt förtvivlad av alla händelser. Men varenda gång kom ett svar som en blixt från klar himmel ‘Du behöver uppleva och lära känna alla nyanser av känslorna’. Det var inte det roligaste svaret att få just där och då, men idag kan jag med handen på hjärtat tacka för all erfarenhet i höga toppar och djupa dalar med alla dess nyanser av känslor. Jag gick från att se världen och min omgivning med svarta - eller vita linser till att nu se allt med regnbågens färger. 

 

I en session med mig kommer du att mötas av villkorslös kärlek, trygghet och lugn. Jag möter dig precis där du är och tillsammans arbetar vi oss igenom det som blockerar dig. Allt det som är menat att förmedlas till dig kommer jag att förmedla, informationen får jag till mig via synen, hörseln och känslan. Ibland vill gärna nära anhöriga komma in och förmedla budskap så det gör jag gärna vid tillfälle. Utöver det har jag en förmåga att vistas i olika dimensioner och besöka tidigare liv, med ditt medgivande gör jag det som behövs för att luckra upp den blockering du har inom dig. 

Sedan vill jag gärna att du tar med dig detta: För att du ska få ut det mesta av sessionen är min varmaste rekommendation att ha en tydlig intention på vad exakt det är du vill arbeta igenom tillsammans med mig. Det gör att jag kan rikta all min kraft och energi på just din intention, och i det kommer vi lättare åt rotorsaken. 

 

Recension efter en session inom Energy Healing:

“Aldijana är helt fantastisk på att hålla space med kärlek, respekt och trygghet. Hon frågar alltid innan hon tar olika beslut eller kliver in i ditt system och är en otroligt ansvarsfull energi healer som har så rena intentioner i att hjälpa just Dig på Din resa. Och utöver det är hon en kraftfull healer och hittar situationer i tidigare liv och ger sig inte och viker sig inte för motstånd som försöker komma upp eller finta bort. Hon är en ljusbärare som är här för positiv förändring och bara det sammanfattar den enorma kraften och kärleken och kunskapen hon besitter💛 Kan varmt rekommendera Aldijana🫶🙏🪷”

 

Recension efter en session inom Själslig Vägledning:

“Aldijana,  takk for din sjelslige veiledning🤍 Jeg kjente meg trygg og tatt vare på. Å være i din energi oppleves som veldig fint og kjærlighetsfullt. Veiledningen ga meg verdifull informasjon og jeg fikk svar fra min sjel, mitt ego og mitt indre barn🤍 Det hele kjentes fint og autentisk ut. Takk for at du deler av din kunnskap og dine evner♥️ Takk for all hjelp og veiledning.”