Sara Svelander

Sara Svelander

Hälsocoach, andningscoach, yoga och meditationsinstruktör, och föreläsare.

 

 

Av alla utbildningar, kurser, studerande av böcker och inspiration vill jag ändå lyfta att den största och viktigaste lärdomen jag har fått är från min egna praktik. Den största ledaren har alltså varit jag själv men med hjälp av fantastiska människor som inspiratörer, naturen, upplevelser, yogamattan, mitt andetag och viljan. Vad jag har lärt mig längst vägen är att så länge vi inte gör vår egna praktik kommer ingen förändring att ske. 

Jag har ägnat stor del av mitt liv åt att förstå mig själv och människan, och så länge jag kan minnas har jag velat förstå mänskliga psyket och kroppen. För tolv år sedan började jag meditera och yoga. Sen dess har resan fortsatt. 

Min vision är att sprida trygghet och styrka. Att varje individ vaknar upp till insikten om att hon är både skaparen och det som skapas.

Jag vill sprida att alla verktyg vi behöver finns inom oss. Att inte komplicera saker. Det ska vara enkelt. Sara har över 500h yoga utbildning där andetaget är en stor del, hon har även gått andnings coach utbildning och breathwork guide, 200h. 

 

Sara erbjuder breathwork och healing workshops. Önskar ni enskild coachning eller boka en privat grupp är ni välkomna att kontakta Sara: sara@lifeforum.se  

Sara erbjuder även föreläsning.