Malin Nilsson

Malin Nilsson

Medium, Healer


Malin Nilsson

Diplomerad Medium från Terry Evans utbildningar

Diplomerad Husundersökare

Energihealer

Djurhealer

Djurkommunikatör.


Jag har alltid gillat att jobba med människor och djur så långt tillbaka jag kan minnas, Ofta går resan från klarhet till klarhet och ibland är det utmanade.


Viljan att förändras måste finnas hos klienten, jag kan visa vägen men inte göra jobbet. Målet är att kunna hjälpa människor att må bättre och att de skall kunna leva livet full ut här och nu.


Min andliga resa började när jag var i fem års ålder då hade jag en låtsaskompis som jag alltid lekte och pratade med, mina kompisar frågade ofta vem det var och när jag sa att han inte ville berätta så var det inget konstigt med det, i de vuxnas värld handlade det om livlig fantasi.


När jag blev vuxen och hade fått första barnet så började det hända mycket saker i samband med att svärfar dog och kom och hälsade på i tid och otid. Vi hade även besök av en rastlös ande som hade förstått att jag såg och hörde honom, tror aldrig jag hade varit så rädd i hela mitt liv. Jag kunde inte berätta något för någon för jag tänkte att ingen kommer att tro på mig och min dåvarande man var livrädd, Ja så där bodde jag i denna cirkus som fortsatte natt efter natt. Den rastlösa anden hade brunnit inne och han gillade svart magi och ruskade i sängen natt efter natt han luktade dessutom bränt kött. ja min man tyckte att jag var lite överspänd. En vän sa till mig att fattar du inte? du ser döda och du kan prata med dom hur coolt som helst tyckte hon. Jag hade även besök av hundar katter hästar osv.


Den här utvecklingen gjorde ju att jag kände att jag skulle leta reda på någon som kunde hjälpa mig vidare. Det ena gav det andra och jag beslutade för att starta upp mitt liv med en annan man så jag flyttade till landet och skaffade lite djur och jag försökte någonstans där på vägen förtränga det som hänt. Ja som ni förstår så gick det inte att stoppa..våra kossor började prata med mig hundarna och hästarna pratade med mig varje dag. Min dåvarande man var eld och lågor nu ska du går kurs sa han.du har såna gåvor och det är nog bra om du vet hur du skall använda dem och så blev det.


Jag letade ett tag tills jag såg Terry Evans på tv och beslutade att det var han som jag skulle gå för. Ja utvecklingen fortsatte och jag bromsade mycket men jag kan säga att det bara gick framåt. Jag påbörjade en medial utbildning hos Terry Evans som var ganska lång och den var uppdelad på olika delar så man fick prova healing psykometri ha privatsittning och så hålla seanser. det blev bra jag utvecklades och valde att gå den avancerade medium utbildningen och även att gå medial rening för att kunna göra undersökningar av hus och olika byggnader. Under dessa utbildningar fortsatte jag att prata med djuren och hjälpa dem och ge dem healing. När jag märkte att något var galet kunde jag snabbt läsa av dem och ha en kommunikation med dem. Hästarna var väldigt roliga att arbeta med och alla hundarna och katterna, kossorna var speciella väldigt kloka och smarta.


Utvecklingen gick snabbt och jag blev lite glad för jag kunde prata med vem som helst och hur som helst tills de små utomjordingarna dök upp. Livet vändes upp och ner på riktigt. Jag kunde se dem och deras skepp jisses jag tänkte flera ggr att det inte kunde vara sant men det var det. Jag fick mer och mer problem med dem och en av mina vänner som var väldigt kunnig på utomjordingar sa att nej Malin du måste söka någon som kan hjälpa dig vidare.


Jag fick ett telefonnr en dag av en av mina kurskamrater till en som hette Anders Knutas och som jobbade med frigörande av demoner och utomjordingar..Jag var skeptisk va skulle den här mannen kunna göra som inte andra kunde. Det visade sig att han kunde hjälpa mig vidare. Anders har lärt mig en annan teknik och hur energier fungerar och påverkar oss och att det faktiskt är vi som bestämmer vilka energier vi pratar med och släpper in.


Mina utbildningar

- hos Terry Evans 2007-2011 Grundkurs i Mediumskap, Avancerad Mediumutbildning, Medial undersökning och Rening.

- hos Anders Knutas from 2016 Grundkurs i Transcendental Energi healing steg 1. Grundkurs steg 2 Transcendental Energihealing, Expert steg 3. Tyngre Energier och Utdrivning 4.


Det jag jobbar med:

Distanshealing Frigörande av blockeringar olika energier entiteter demoner.

Tidigare liv.

Frigörande av avtal.

Privatsittningar, under en privatsittning så försöker vi nå en kontakt med ditt inre samt med anhöriga, släkt eller vänner som kommer igenom. Jag brukar även berätta att allt som jag pratar om handlar om här och nu..inte om framtiden.


Jag fungerar inte som en telefonlinje där man kan ringa och få svar på allt.


Gruppseanser 8 till 12 personer Jag brukar vilja att man är minst 8 personer och 12 som mest. Det går till ungefär som vid en privatsittning. det brukar komma släktingar vänner kollegor.

En seans kan man ha hemma hos sig om man önskar eller så fixar jag lokal för en liten kostnad.

Resa tillkommer och kostnaden beror lite på vart man bor. Seansen tar runt 2 tim och överenskommelse sker via telefon.


Husundersökning

Upplever du konstiga ljud?

Har du svårt att sova?

Känner du dig iakttagen?

Känner du obehag?

Då kan jag komma hem till dig och göra en undersökning för att ta reda på vad som finns där och så kollar jag upp platsminnen, familjedynamiken och om det ev finns andar där. Platsminnen är ett energimässigt avtryck där man kan läsa av allt som skett i bostaden eller på platsen. Familjedynamiken är känslor, tankar och processer som skett i bostaden mellan människorna som bor där.

Här gör jag endast hembesök - inget på distans. Jag brukar räkna 1-2 timmar beroende på hur stort huset är och om det är större byggnader runt 3 timmar. Priset kommer vi överens om innan jag kommer, resekostnad tillkommer