Katarina Lövelius

Katarina Lövelius

Katarina Lövelius

medium

Katarina Lövelius

* certifierat spiritualistiskt medium
* psychic medium/sierska
* kanalisering
* certifierad djurkommunikatör
* diplomerad regressionsterapeut
* Tarot läggare (medialt)
* andlig mentor
* lärare

Med mera.

 

Mina verktyg i mitt arbete.
Klärvoajant, starkt väl inarbetad intuition, guider, andevärlden, remote viewing, starkt inkännande, energi inkännande, medial, regression/tidigare liv, djurkommunikatör.

Jag är utbildad av
Tim Abbott
Moira Hawkins
Martin Colclough
Jeff Jones
Pehr Trollsveden
Jörgen Gustafsson
Eric Pearl
Dough DeVito
Eva Sati Lagnefeldt
Ambres

 

Presentation

Min andliga livsbana startade väldigt tidigt ved möte med Ambres. Jag var 18 år. Att redan i mitten på 80-talet starta personlig utveckling med esoterisk kunskap var livsomvändande för mig. Allt jag lärt av Ambres och han livskunskap har jag tagit med mig i allt jag arbetat med.

Mitt yrkesliv startade med bank och finans, där stannade jag i över 20 år, tills jag tog ett sk friår, så jag kunde starta min egen verksamhet på allvar. Så blev det, och jag har varit egen företagare sedan dess. Man kan säga det gått upp och ner som det alltid gör. Men det gäller att inte tappa hoppet och fortsätta hjälpa människor med det jag gör.

I över 30 år har fått privilegiet att hjälpa andra som söker svar på sina livsfrågor och om sin egen andliga utveckling. Det finns nog inget ämne längre jag inte kan hantera. Jag har hört och sett allt idag. Men huvudsaken jag kan hjälpa en människa framåt i sitt liv. Det är ju ändå därför vi är här på Jorden, att expandera och uppleva.

Många människor jag möter i mitt yrke som medium, har olika problem eller blockeringar de själva inte ser. I mitt arbete ser jag det mer som jag ska upplysa och ge andra att se vad de har för möjligheter i sina liv. Jag är väl ingen klassisk ”tarotläggare”, utan jag har de som ett verktyg jämte min mediala förmåga.

 

Vid en konsultation med mig arbetar jag alltid med fler olika hjälpare och guider. Medialt arbete är ju det som är inlärt och inkännande av intuition och klärvoajans. Men jag har alltid öppna vägar för den som vill förmedla sig genom mig. Det behöver inte alltid vara anhöriga, utan det kan vara dina guider som pratar via mina guider.

 

I mitt arbete har jag märkt att andevärlden och dess hjälpare vill inget annat än hjälpa oss människor på alla sätt de kan. Om det är via ett medium eller healer spelar ingen roll. De tar alla chanser att göra sig hörda för att Du ska få framgång och lösta blockeringar. Ditt medvetande är det som är viktigast i hela processen, inte heller förglömma upplysning.

 

Så bokar du en konsultation med mig, vill jag gärna du ska vara förberedd på vad du vill ha ut av ett möte med mig. Jag bestämmer över hur jag arbetar, du bestämmer vilka beröringspunkter jag ska se på. Svårare än så är det inte. Ibland kanaliserar jag rakt av, ibland blir det kortdragning i samband med övriga verktyg jag använder.

 

Varmt välkommen till mig Katarina och boka redan idag!

 

Jag är medlem i Mediumförbundet och följer alltid deras riktlinjer.