Irsa Rahmati

Irsa Rahmati

Akupunktur/TCM Kinesisk medicin,

Somatisk/Trauma release massage/Coaching

Ört, kost, näring och livscoach

Cermoniella energi arbeten


Irsa talar Svenska, Engelska, Persiska, Spanska.

Vid bokning ange önskat språk på sessionen.

Om Irsa

”Hälsa består av olika pusselbitar så som näring och kost, emotionell och spirituell välmående, fysisk aktivitet, ansamlingar i kroppen, den sexuella energin och vårt yttre välmående.”

Sedan ung ålder har Irsa präglats av olika hälsoproblem såsom kronisk magkatarr, kronisk förstoppning med enorma magkramper, anemi, kroniskt trötthetssyndrom, malaria, migrän, sköldkörtelproblem och ryggproblem mm. År 2009 blev hennes värld svart när hon från den ena dagen till den andra blev förlamad av smärta och blev sängliggande ett helt år. Läkare efter läkare hittade inget, tills en dag hon fick diagnosen fibromyalgi och domen: du kommer aldrig att kunna ha ett normalt liv igen, du kommer att få äta morfin och muskelavslappnande mediciner resten av ditt liv. Du behöver även antidepressiva mediciner pga att smärtan kommer att tära på dig psykiskt.Eftersom Irsas motto i livet har varit att ingenting är omöjligt började hon att forska ihärdigt för att hitta en lösning. Hon kom fram till att hennes nervsystem har kollapsat och detta sker av bla av tungmetaller och toxiner i kroppen samt näringsbrist. Hon började rensa sin kropp och tillförde näringsämnen och kom på fötter igen. Under resans gång märkte hon att kvaliteten på födan och näringsämnena hade stor påverkan på hennes smärta samt att det inte räckte med bara vad hon äter utan även hur hon känner sig emotionellt.Detta har lett till att hon har dedikerat de senaste 12 åren med att studera naturlig läkning i alla former genom olika urbefolkningars och västerländska traditioner via kost, detox, örter, kinesisk medicin – akupunktur, plant mediciner, emotionell hälsa, olika ritualer och ceremonier; samt yttre hälsa där hon tillverkar nästan all hudvård, hygienartiklar och örtmediciner själv så ekologiskt och naturidentiskt som möjligt.
Regenerate Evolve Transcend.

Hälsa är olika pusselbitar som tillsammans blir komplett. Vid obalanser i någon eller några av dessa uppstår fysiska och psykiska besvär.Läkning sker när man bemöter och går igenom dessa näringsmässiga, fysiska, energi-mässiga, emotionella och sexuella pusselbitar.

Vi tror på att man bör bemöta, läka och sedan utveckla alla pusselbitarav sig själv för att kunna bli sitt bästa jag. Vår grundidé är att jobba igenom dessa olika bitar med de bästa verktygen och förutsättningar för att kunna uppnå komplett läkning.Vi tror på att behandla hela människan och fokusera på att hitta rotorsaken till disharmonin som uppstår i kropp och själ.Vi utgår ifrån visdomar från olika traditioner över hela världen som vi väver ihop till våra tre grundstenar: Regenrate, Evolve, Transcend.

Vårt mål är att möjliggöra denna livsresa för individen.