Elisabeth Andersson

Elisabeth Andersson

Energihealer, hypnosterapeut, undersköterska


I mitt liv har jag mött många tuffa utmaningar som jag alltmer förstått har bidragit till den jag är idag.

Jag har i fyra års tid gått i personligt utvecklande djupmeditation och kurser i energihealing och hypnosterapi hos Anders Knutas, på LifeForum. Det har gjort att jag nu kan arbeta med energihealing med hjälp av min egen fulla kraft och i mitt eget ljus.


Så här kan en healingsession gå till:


När klienten kommer ber jag först att personen berättar om varför den söker min hjälp.

Sedan samtalar vi kring var personen befinner sig i livet, det aktuella problemet eller de steg som behöver tas för att komma vidare i livet. Jag öppnar då upp mig och läser intuitivt av klientens system för att ta emot det som kommer till mig, information, bilder, tidigare liv, känslor eller energier som behöver frigöras.

Ibland sitter en energi som döljer och skyddar de känslor som behöver lyftas upp till ytan för att det ska synliggöras för klienten. Då upplevs ofta en befriande känsla då personen får mer tillgång till sin egen energi och kraft. Det är också den kraften som behövs för att göra en förändring i sitt liv. Som energihealer verkar jag som ett redskap som med hjälp av min egen energi går in och frigör blockeringar och låsningar och på så sätt hjälper klienten att medvetandegöra och frigöra för sin egen läkning.


 


Du är mera än du anar


Du är så fantastisk vacker skapelse


Det finns inga hinder för dig, allt ligger framför dina fötter och väntar på att tas emot.


Du speglar bara dina sorger i andra, och när du mött mörkret inom dig så kommer ljuset med lätthet hitta in i dig igen och din väg framåt kommer gå med stormsteg. Du behöver inte göra något, inte forcera fram din framgång. Den kommer när tiden är mogen för det. Grips inte av panik min vän, var bara i stillheten för där hittar du kraften, krafter som du inte anar att du besitter. Min gåva till dig är att låta tacksamheten växa i ditt liv, så att mera att vara tacksam kan få manifestera sig i ditt liv. Människor kommer att vallfärda för att få din energi. Du behöver öva på att sätta gränser så du inte tar slut på dig själv. Var nu bara lugn och trygg i dig själv så sköter vi resten. Vi är din fader och din moder, vi är alltet och inget. Vi är solen och månen, vattnet, skogen, ängarna, fåglarna och vinden. Frukta inte din framtid kära vän. Var här och nu.


Uppskatta det fina omkring dig och du kommer att få mera utav det.


Tack för att du tog dig tid att lyssna på ditt inre, käre vän.


 


Följande sms kom nyligen från en klient som fick en kort session med rubriken ”pröva på”:


”Hej! Jag vet inte om du kommer ihåg, men du healade mig förra lördagen i Västerås. Du tog bort en hel del som jag mådde dåligt av och jag var helt slut efteråt, såpass att jag fick ännu mer hjälp för att jag skulle kunna resa mig från stolen. Vad jag vill säga är att det var en helt fantastisk upplevelse. De efterföljande dagarna kändes rätt märkliga, jag mådde sådär. Men nu har jag börjat hitta mig själv men ändå inte, nu känns det bättre än innan . Mycket av det du sade till mig under vår session har etsats sig fast och jag har redan haft stor hjälp av det både privat och på mitt jobb. Vad jag ville med detta jättelånga sms är egentligen att säga TACK! Det var verkligen en upplevelse och jag är jätteglad att ni stoppade mig och att du tog dig tid till att hjälpa mig. Inte helt omöjligt att jag söker upp dig/er igen ☺️. Tack igen och ha det så bra! Hälsningar …”