Christoffer Ahlèn

Healing Center

LifeForum Sweden AB

Christoffer Ahlén

EnergiHealer


Jag har varit andligt och energimässigt öppen hela livet egentligen.

Däremot så var det först i början av 2013 som jag på riktigt förstod vad andlighet egentligen är.

Efter många år av arbete med personlig utveckling var det som att allt över en dag plötsligt öppnades upp.

Det blev början på den mest intensiva, spännande och roliga perioden i mitt liv.

Det var som att födas in i en helt ny värld där jag kände och såg saker som jag aldrig kunnat föreställa mig tidigare.


Ganska snabbt insåg jag att detta är en väg jag är här för att gå, och det blev då början på en i dag sexårig, och fortfarande pågående intensivkurs i andlig utveckling och arbete. Under denna perioden så har jag fått möta många sidor av mig själv, både sårbara och kraftfulla. Genom erfarenhet så har jag fått uppleva att det är först när vi accepterar oss själva fullt ut som vi kan skapa en helhet och en stabilitet i andligheten. Kombinerar vi det med tillit, mod och humor så finns det ingen gräns på hur långt vi kan nå, hur roligt vi kan ha och hur bra vi kan må.


Jag använder de verktygen jag fått till mig för att hjälpa andra på deras resa. Vi har alla våra egna unika verktyg och inre resurser, och är det något jag brinner för så är det att hjälpa andra människor att öppna upp för dessa och att komma vidare i sin andliga och själsliga utveckling.


I en healingsession med mig så fokuserar vi på att hitta och låsa upp klientens sanna kraft genom att öppna upp klienten för sig själv och sin egen energi. Vi gör detta genom healingarbete på olika nivåer, genom olika dimensioner, plan och tider. 


Vid en session så är inkänningen ett av de viktigaste verktygen. Jag använder mitt energisystem för att spegla och känna in klienten på olika nivåer. Samtidigt så kan jag gå in i klientens system med min energi och mina verktyg för att hjälpa till att frigöra blockeringar, öppna upp och skapa flöden som leder positiv förändring. Under en session så är även kommunikation med klienten ett viktigt komplement, då det bidrar till att skapa och förmedla insikter.


Till mig kan du komma om du är redo för en positiv förändring, om du vill komma vidare i din andliga eller personliga utveckling, eller helt enkelt vill leva mer fullt ut. Healingen är oberoende av tid och rum, och erbjuds därför också på distans.
KONTORET


Postadress:

Trollstigen 1,

139 36 Värmdö

Sweden


Email:

info@lifeforum.se


Telefon:

(+46) 708 19 12 00


Mottagning: Värmdö


Mottagning:

Trollstigen 1

139 36 Värmdö

Sverige
Distansadress:


SKYPE:

Anders Knutas Transcendental Energi Healer


Messenger:

Anders Knutas


MÖTESPLATS


Facebook


LifeForum Sweden AB

Healing Center


Där alla utvecklingsmöjligheter är möjliga.


Vi finns här för att öka medvetenheten för vad andlighet och healing kan göra för den enskilde eller i grupp.Copyright © All Rights Reserved